Продукти

ДОСТАВКА: Ние доставяме на цялата територия на Република България. Разходите за доставка до офис на Еконт са за наша сметка за акумулатори до 105 AH. Доставката до адрес е 10.00 лева. Доставката на акумулатори над 105 AH e 10 лв до Еконт и 20 лв до точен адрес. Клиентите ни ще бъдат допълнително уведомени за наличността от наш служител, с когото могат да уговорят подходящо време за доставка. В случай, че желаят фиксиран ден и час за доставка, клиентите ни могат да заявят това си желание при потвърждаване на поръчката чрез формата за поръчки или по телефона. Фиксираният час за доставка може да оскъпи цената на доставката от куриера и в този случай тази разлика е за сметка на клиента. В случай, че клиентите ни не се намират постоянно на посочения адрес за доставка, най-подходящо е да заявят получаване на продуктите директно от офиса на Еконт. Срокът за комплектоване на поръчката е от 1 до 3 работни дни и зависи от наличността и адреса за доставка. Клиентите ни ще бъдат информирани за доставката по e-mail или с телефонен разговор в зависимост от данните, които са предоставили при заявяване на поръчката. След потвърждаване на наличността, поръчаните продукти могат да бъдат получени и на място в нашия магазин в гр. София, ул. ВЕЛЧО АТАНАСОВ 18. Работното време и други данни за контакт можете да намерите ТУК

СРОКОВЕ: Срокът за комплектоване на поръчката е от 1 до 3 работни дни и зависи от наличността и адреса за доставка. Клиентите ни ще бъдат информирани за доставката по e-mail или с телефонен разговор в зависимост от данните, които са предоставили при заявяване на поръчката. След потвърждаване на наличността, поръчаните продукти могат да бъдат получени и на място в нашия магазин в гр. София, жк. "Гео Милев".

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНИТЕ ПРОДУКТИ: Всеки потребител, който е закупил акумулатор или какъвто и да е друг продукт чрез този сайт, може да върне стоката в предвидения от закона срок срок от 14 дни считано от получаването, без да дава каквото и да е обяснение и без да дължи каквото и да е обезщетение. Договорите, които клиентите ни сключват с нас чрез този уеб-сайт са "договори, сключени от разстояние" по смисъла на чл. 48 ЗЗП. Toва е една от основните причини, поради които все повече и повече хора предпочитат да пазаруват ONLINE. При покупка от магазин, потребителят няма такива права, тъй като се приема, че е имал възможността да огледа и изпробва продукта. В изпълнение на закона, "АУТОИНС.БГ" ООД се задължава да възстанови заплатената сума, в случай че стоките ни бъдат върнати в подходящ търговски вид, дори когато качеството им не се оспорва. Подробности за отказа от договор можете да намерите в "Условия за ползване".

РЕКЛАМАЦИИ: Съгласно изискванията на Закона за защита на потребителите, "АУТОИНС.БГ" ООД приема рекламации в предвидения законов срок. Тъй като на сайта се предлагат единствено потребими вещи, които не подлежат на ремонт, ние се задължаваме незабавно да подменим стоките, които не съответстват на договора за продажба. Всички претенции, свързани с недостатъци на предлаганите от нас продукти, ние ще отправяме към съответните доставчици, без да ангажираме клиента по какъвто и да е начин с това. Рекламация се заявява на адреса на нашия магазин в гр. София, упоменат по-долу. В случай, че нямат местожителство в гр. София, клиентите ни могат да уговорят и друг начин и място за заявяване на рекламациите на посочените телефони за контакт. При всички случаи, всяка една рекламация ще бъде вписана в регистъра на рекламациите съгл. изискването на чл. 127, ал. 2 и 3 ЗЗП.

ПЛАЩАНЕ: Плащането не е авансово - акумулаторите се заплащат с наложен платеж на куриера. Ние осигуряваме възможност и за предварително плащане на продуктите по банков път или чрез уеб-базирани системи за разплащания. Всички цени на сайта са с включен ДДС.

ЗА НАС: Нужната информация за нас е както следва: "АУТОИНС.БГ" ООД, търговско дружество, регистрирано съгласно българското законодателство, EИК: 201352946. Телефонен номер на управителя на дружеството: 0888 405 826 - Тео Янков. Дружеството е регистрирано по ЗДДС. Контролен орган: Комисия за защита на потребителя - тел. 0700 111 22 "АУТОИНС.БГ" ООД е фирма, която се занимава изключително с автоконсумативи и автоподдръжка. Ние предлагаме всякакви видове авточасти, но асортимента акцентираме върху текущите разходи върху автомобила: застраховки, гуми, филтри, акумулатори, накладки, стелки, ремъци, антифризи и пр.

ЗАЩИТА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ: За да поръчате акумулатор от нас не е нужно да предоставяте данни от кредитна или дебитна карта, както и каквато и да е друга подобна информация. Сайтът дори не изисква регистрация. Ние имаме нужда единствено от данните, които са ни нужни за да извършим доставката, както и да оформим плащането и рекламационните условия. "АУТОИНС.БГ" ООД е регистрирано като администратор по закона за защита на личните данни и ние уважавамe личния живот на потребителите, посещаващи нашия уеб сайт. Още за поверителността и защитата на личните Ви данни можете да откриете ТУК.

МАГАЗИН: "АУТОИНС.БГ" ООД е фирма, която извършва дейност изключително и предимно през интернет. Ние поддържаме складове, но от края на 2009 г. фирмата има и магазин, който се намира в гр. София, кв. Гео Милев, ул. ВЕЛЧО АТАНАСОВ 18. ВАЖНО: В магазина няма наличност от акумулатори, а единствено моторни масла. В случай, че клиент желае да посетите магазина, той следва предварително да поръча акумулатора, за да може да си го вземе. Плащането оформяме накрая.

Назад