Акумулатор Varta Blue Dynamic 60Ah 540 R+

 165.00лв.
Спести: % отстъпка

Акумулатор VARTA Blue Dynamic 60Ah 540 R+;

Код на акумулатора: 560 408 054 3132;

Размер на акумулатора: 242*175*190;

Varta Blue dynamic е един от най-популярните модели акумулатори в световен мащаб. Тези батерии притежават наистина превъзходни качества във всяко едно отношение: Сигурност при студен старт, максимално допустина мощност, подходящ за всички класове автомобили - бензин и дизел, напълно необслужваеми и най-важното: имат почти двойно по-дълъг срок на експлоатация в сравнение с останалите акумулатори от съответния клас. Варта Блу Динамик е възможно най-оптималният избор за акумулатор, който човек може да направи - на достъпна цена и с отлични качества.

Акумулаторите VARTA се използват в милиони автомобили, моторни лодки, мотоциклети, каиои др. Всеки акумулатор VARTA - това е доплълнителен ресурс, по-малка склонност към корозия, и по-дълък експлоатационен цикъл. Всички акумулатори VARTA предлагани от Аутоинс са произведени в рамките на последната година, при нас акумулаторите не залежават на склад.

Гаранция на VARTA BLUE 2 години!

Не се изисква заверка в сервиз, получавате попълнена гаранционна карта.

В случай на проблем се прави проверка на акумулатора, ако се установи, че проблема е в акумулатора, а не в зарядната уредба на автомобила, той се заменя с нов!

Безплатна бърза доставка до офис на Еконт от днес за утре!


Добави към кошницата:

  • Капацитет: 45 - 60 амперчаса
  • Разположение на полюсите: Десен (+)
  • Марка: Varta
  • Клеми: Стандартни